Vampire Knight - Guilty Main Theme
Вина
И с последните лъчи
сякаш и надеждата умира.
Спомените бавно се пробуждат,
обвивайки те като розов храм.
И там, в този мрак, чуваш глас,
Тих шепот на ухо: „Червена роза,
родена веднъж на 10 години,
това си ти, цвете мое,
и любовта ни не ще да умре.”
В бавен танц нощта те отнася,
спомени пред теб се нижат,
но ни един усмивка не поражда.
Само сълзи от очите излизат.
На кръстоп си ти сега
и който и път да поемеш,
пълно щастие не ще откриеш.
Вина! Това е твоето име.
В болка обвита любовта е.
Само кървава река оставаш
и едно умиращо сърце.
© Диляна Неделчева All rights reserved.