Jun 17, 2009, 3:12 PM

Винаги нещо се случва... 

  Poetry
1308 0 39

Винаги нещо се случва,

което очаква посрещане.

За да му върнеш милувката,

(...и да остане от нея)

- идва дъждът.

Има толкова непогалени...

Напомням си само...

В реката - малки вълни

около камъни прави вятърът.

От въздух целувка.

Докосна ме и вече го няма.

Има толкова нецелунати...

Напомням си само...

А аз все живота си разгадавам.

Наивно...

Влажен мъх върху сухо дърво

няма.

Отдалечиш ли се от Бог

с едничка крачка -

напред пристъпва самотата -

нямата...

 

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??