Jul 21, 2019, 3:35 AM

Винаги те намирам 

  Poetry
201 0 2

ВИНАГИ ТЕ НАМИРАМ

 

Когато те потърся, винаги те намирам
в най-топлото кътче на сърцето си,
там дето кръвта ми немирна извира
и дава живот на образа, на лицето ти.

 

Болката отдавна те е разбулила в мен.
Облаци мрачни не могат да те докоснат,
сякаш от жадната ми гръд си роден
и с моята съдбовна звезда си жигосан.

 

С любов подарих плътска свободата ти.
На всички и за всичко пред Бога простих.
За себе си оставих спомена, любвота ти
и в най-скритите кътчета я приютих.

 

Често докосвам с обич лицето, очите ти
с моите сетивни, духовни, жадни очи.
Отдавна съм изтрила болката, сълзите ти.
Танцуваме в прелест, наслада както преди.

 

Храниш душата ми самотна с обичта си.
Правиш ме отново по младежки щастлива.
С теб не изпитвам страх от старостта си,
защото и след нея любовта ми ще е жива...

 

20 07 2016

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??