Mar 26, 2022, 1:45 PM

Виновен 

  Poetry
306 0 0

Защо сбъдваш чужди мечти,

нараняваш всичко в нея разбери.

Тя искаше всичко това,

което на друга подаряваш сега. 

Морският пясък, топли вълни,

нейната мечта ти съкруши.

Вече не обича морето,

дори изгуби си сърцето.

Мечтата и беше, като на малко дете,

обеща- "ще ходим на море".

Излъга детето, а душата и отлетя,

мечтата вече няма цена.

Момче, погуби днес едно дете, 

Просто съществува пред света,

а на сърцето има белег от сълза.

Кой е виновен, виновен за това? 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??