Виновна ли съм за това, че те обичам,
че искам сутрин да чувам твоя глас,
да галя очите ти, които сякаш се усмихват,
дори тъжни и тревожни да са даже!
Виновна ли съм за това, че те обичам,
че искам всеки миг да бъде мой,
до тебе сутрин аз да се събуждам
и вечер сгушена до тебе да заспивам!
Виновна ли съм за това, че те обичам,
че всеки ден без теб за мене няма смисъл,
виновна ли съм, че те искам и ако туй е моята вина -
прости!!! Но не мога да спра да те обичам !
© Полина Томова All rights reserved.