Mar 14, 2007, 11:47 AM

Вирус 

  Poetry
782 0 5
В свят от ограбени души
В свят от погребани съдби
В свят на изгубени мечти
Вирус
Вирус на Омраза
Вирус
Сее своята зараза
И щом сгрешиш
С душата си ще заплатиш
А прахта от твоята мечта
на Вируса ще подаря
В свят от ограбени души
В свят от погребани съдби
В свят на изгубени мечти...

© Вирус All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??