Вкусът на мечтата
Колко трудно е да можеш,
колко трудно е да си,
да не можеш да помогнеш,
на когото - може би...
Бориме се да сме ние,
да останеме едни,
трудно всичко се постига,
но нима това ни стига?...
Щом усетиш добротата,
ти ще видиш и следата,
ще почувстваш и вкуса
на една добра мечта...
© Вал Герх All rights reserved.