Jan 1, 2008, 5:04 PM

Влюбен 

  Poetry » Love
743 0 3

              Влюбен

 

Купидон ме омагьоса - това не е шега,

сърцето ми прободе с любовната стрела:

далеч ли си от мене, то страда и кърви,

до мен ли си обаче - радостно тупти.

 

Аз Господ благославям, че срещнах  любовта!

Загубя ли я нявга - не ще си го простя.

Без теб живот за мене няма на света,

без тебе ще пропадна, знай, във дън земя!

 

Аз радостно на всички "ОБИЧАМ Я" крещя,

„Единствено аз нея бих искал за жена".

И ето, дойде края на целия пасаж,

и моля ЛЮБОВТА ТИ да не е мираж!

 

P.S. посвещавам го на моята първа и единствена любов!!!

 

 

 

                                                    26.10.2003 г

© Самотен Самотник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??