Aug 6, 2007, 9:19 AM

ВЛЮБЕНА СЪМ! 

  Poetry
2145 0 19
Влюбена съм.
Недей ми се присмива.
Не си ли виждал влюбена жена?
Сърцето ми от любов прелива.
Остави ме
и подтисни си смеха.
Влюбена съм.
И млада.
Лошо ли е да се радвам на любовта?
Стар и млад изпитва
наслада,
щом до него застане
обичана жена.
Влюбена съм.
И обичам.
Обичам го.
Обичам го.
Не спирам да шептя.
"Влюбена съм",
с последен дъх изричам
и се събуждам щастлива  от съня.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??