6.08.2007 г., 9:19 ч.

ВЛЮБЕНА СЪМ! 

  Поезия
2138 0 19
Влюбена съм.
Недей ми се присмива.
Не си ли виждал влюбена жена?
Сърцето ми от любов прелива.
Остави ме
и подтисни си смеха.
Влюбена съм.
И млада.
Лошо ли е да се радвам на любовта?
Стар и млад изпитва
наслада,
щом до него застане
обичана жена.
Влюбена съм.
И обичам.
Обичам го.
Обичам го.
Не спирам да шептя.
"Влюбена съм",
с последен дъх изричам
и се събуждам щастлива  от съня.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??