Oct 2, 2008, 7:16 AM

Влюбени тристишия 

  Poetry » East forms
775 0 11
Влюбени тристишия

***
Южен ветрец
латинка разцъфна
нежно влюбване
***

***
Хризантеми бели
детски усмивки
есенен свят
***
***
Райска ябълка
розова пъпка
моминска пазва
***
***
Облаче тича
срича момиче
влюбен e поет
***
***
Сини очите
светли звездите
ражда се стих
***

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??