Aug 15, 2008, 3:18 PM

Влюбих се 

  Poetry » Love
1023 0 3

Боже, колко си красива!
В тебе влюбих се от раз.
И моля се на Бог да ме обикнеш,
тъй както те обичам аз.

Знай, до болка те желая.
кажи ми сляпа ли си ти?
Ще дочакам ли, не зная,
сърцето ти над мен да се смили.

Чувствам, че ще полудея!
На всичко вече съм готов.
Не те насилвам, туй не смея.
Дари ме, моля те, с любов!

© Теодор Шамлиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??