Aug 13, 2011, 11:14 PM

Влюбих се 

  Poetry » Love
926 0 3

Вървя по брега на морето,
гледам морето и вълните
и мечтая за любов щастлива.
Срещам девойка красива,
погледнах я, тя ми се усмихна,
заговорих я, тя ме погледна.
Влюбих се в девойката красива,
с очи черни, красива усмивка,
разпилени къдрици като кадифе,
висока, стройна тополка.
Влюбих се на брега на морето,
сред бурните вълни,
под топлите лъчи на слънцето.
Влюбен, щастлив и обичан,
красива девойка,
бурно море,
топли слънчеви лъчи,
две влюбени души.

© Онур Реджеб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??