Jan 12, 2014, 7:36 PM

Влюбих се... 

  Poetry » Love
770 0 2

Влюбих се във тебе,

беше огън мъж,

каза ми го нявга,

някога... веднъж.

Беше ангел... чудо,

пръскаше лъчи,

тръпнех до полуда

грейнеш ли с очи.

Влюбих се във тебе,

беше страст - жена,

грация неземна -

дивата луна.

С топли,нежни пръсти

багреше ме в цвят,

всеки ден бе пролет

с дъхав аромат.

Днес сме вече стари,

прошарени коси,

любов - дали пожар е,

гальовно ли искри?

Дали за теб съм оня -

хлапакът със мечти

посял рояк звездици,

букетче да лъчи.

Влюбих се във тебе,

някога... веднъж,

влюбен до колене,

твоят... слънчев мъж!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??