Mar 14, 2015, 11:30 AM

Вместо мен задаваш въпроси 

  Poetry » Love
425 0 1

Вместо мен задаваш въпроси, вместо мен отговаряш -
на кръглата маса със свещи бутилка вино оставяш.


Вместо мен прегръщаш усмивка, вместо мен пълниш чаши -
събирана смелост триумфира с плахи овации.


Вместо мен ухажваш надежди, вместо мен сочиш жокер -
словесен лабиринт прозира в мълчалива игра на покер.


Вместо мен трупаш чувства, вместо мен преценяваш -
топли жестове на интимност, бледи жестове на забрава.


Вместо мен и за мен… в кой от моите дни оставам?
Ти ме обичаш… а аз не знам… и ти прощавам…

 

© Ел Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта е невероятна...!
    Тя не може, да се разбере...
    Просто прощава и не знае
    Тя се чувства!!!...

    Това открих аз в творбата ти!!!
Random works
: ??:??