Jul 19, 2013, 8:33 PM

Водка 

  Poetry
735 0 4

Lana Del Rey- Kinda outta Luck

 

Пия водка. Чиста. С лед.
Руси къдрици ми падат в очите.
Виждам те, макар да не гледам напред.
И се смея. Оглушително.
Държа цигара. Маникюр с червен лак.
И правя се, че гледам нещо важно в телефона,
докато периферно те поглеждам пак.
И водката става втора.
Ставаш от стола. Сърцето ми спира.
Не тръгвай, още е толкова рано.
Не те познавам и сама ще се прибирам,
но обичам да има кой да впечатлявам.

19.07.2013 г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??