Dec 24, 2020, 12:49 PM

Врата 

  Poetry
230 0 0

Колко е тиха вратата към моята душа,

а колко са мръсни стените,

изцапани с кал от съдбите.

И нито лампа, нито свещ,

огряват празните ъгли.

Тежки завеси, в прах от забравени мечти,

скриват светлината от чуждите лъчи.

 

Там ме търси!

Сред виковете на тихите врати.

Аз съм там и мечтая,

за нова врата, свещ и стая.

 

© Karasu Tengu All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??