Ще сменя бравата.
Дори цветът на вратата.
Прахът по камината -
белег от отминала страст.
Струва си. Да те запомня.
Най-приятелската,
най-мръсната любов.
Струва си.
Да те вградя в сърцето си.
Струва си.
И мандаринката.
След чаша водка.
Потъвам в стъкленицата от лед.
Като в смърт.
Бягам от студа.
От душата си.
© Яна All rights reserved.
Много!