Jul 25, 2021, 11:27 AM  

Време 2 

  Poetry » Phylosophy
408 0 0

Времето ни бавно изтича,

затуй болка изпитвам аз.

Докато съм тук - ще обичам

живота чак до сетния час!

 

И дори най-могъщите хора

са безсилни пред тая стихия.

Слънцето залязва в простора,

болката си не мога да скрия.

 

И ето я бездната вечна -

тя стои пред всички нас -

жестока, зла, безчовечна -

уви, ще чезна в нея и аз...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??