Jun 23, 2015, 7:48 AM

Времето отминава 

  Poetry » Love
620 0 2

Откъснати страници от календара,

часовникът е превъртял,

бавно времето отминава,

ала ти все още не си разбрал..

 

Изписаха се много думи,

сълзи доста се изляха,

животът си шега направи,

гневът и любовта растяха.

 

Размазаните снимки,

изсъхнали сълзи,

по листи, по тетрадки,

от спомени боли...

 

Още ти не си разбрал...

Но кой ли на този свят разбира,

че някой за него от любов умира,

че някой за него сърцето си е дал!

 

© Никол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • благодаря
  • Стихотворение посветено на голямата и не споделена любов.
    Малко тъжно и болезнено, но любовта се печели с постояннство и смелост!
    Поздрав и по-ведро настроение!
Random works
: ??:??