Jan 23, 2016, 6:31 PM

Времето в мен 

  Poetry » Other
264 0 0

 

Бързо минава времето мое.

Бързо връщам се в детството свое.

Бързо унасям се.. в спомени сладки,

Бързо разплаквам се, тихо ридая.

Бързо усмихвам се - цветно  мечтая.

Цветно сънувам и се заричам

 в бъдещето си да не надничам!

Времето кани ме да поиграем

- ще му откажа..

 - не, не, не смея, не искам.

Знам, че все някога ще трябва спирачки да сложа

Уви, няма 20 годишна жена в моята кожа

Искам да бъда сега, и утре, и после

пъргава, бърза и безлимитна на  време

За суетата край мен да ми не дремe.

© Велина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??