Feb 8, 2011, 3:04 PM

Вричане 

  Poetry » Love
931 1 3


За кой ли път отново ти се вричам
до края свой за тебе да трептя,
и тази думичка "обичам"
на никой друг да не даря.

И все така ще те мечтая,
ще те бленувам път след път,
от нищото ще те извая,
дори да съм на кръстопът.

Ще те измислям в изрев слънчев,
в дъгата пъстра след дъжда.
Дори по пътят трънчев
до теб щастлива ще вървя.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??