Nov 11, 2018, 7:54 PM

Все едно било е вчера 

  Poetry » Other
582 1 4

Дали съществува път назад

към онези моменти толкова сладки?

Късни премеждия, планове ранни...

разказани, може би, една или две тайни...

споделени усмивки, мечти и терзания,

болки и радости, страхове големи...

не ни трябваше много, присъствие само,

ароматно кафе и чиста по детски невинност.

Гледам назад и все едно било е вчера...

чаша със кафе в ръцете ми дими...

тук са мечтите, една две тайни, недовършена история...

едни парченца отделни бяхме, ала някога правехме цяло.

© Периян Байрамова All rights reserved.

За четири сърца, някога били в едно.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??