Feb 6, 2013, 2:56 PM

Все още 

  Poetry » Love
633 1 0

Нима не разбираш, че още

вълнуваш сърцето ми нощем,

когато до мене те няма.

 

Очите ми с парещи сълзи,

лицето ми с устни горещи

изгарят по теб като свещи.

 

Обичам те, мое вълнение,

обичам те, мое трептение,

обичам те с цялата страст,

което мога само аз!

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??