May 10, 2015, 1:08 PM  

Все още те чакам 

  Poetry » Love
551 0 8

ВСЕ ОЩЕ ТЕ ЧАКАМ

 

Защо ли да питам чия си,

щом зная, че чужда си ти?!

В сърцето ми, клето, една си,

то само за тебе тупти.

 

Макар че при друг си в нощта,

се моля да бъдеш щастлива

и скитам се сам в пустошта

с надежда, която загива.

 

И ето, че чакам те пак,

но твойте очи са далече,

в прохладния вечерен мрак

на други отдаваш се вече.

 

Когато щастлива си ти,

аз също щастлив съм тогава.

С когото поискаш бъди,

а мен обречи на забрава!

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??