Разпределям товара на плещите
да е по равно – за теб, и за мен!
И нищо,че слаба съм.
Мога.
Пресрещам те.
Ако ти се огънеш -
аз ще съм там.
Паля звездите.
Придържам небето.
Храна съм.
Постеля.
Подслон!
Дори да не искаш,
аз ще се грижа –
нали обеща ми
Вселена за Дом!
© Неделина Кабаиванова All rights reserved.