Apr 13, 2016, 9:16 PM

Вселените 

  Poetry » Phylosophy
371 0 0

Вселените за
стихове жадуват, за
да съществуват.

Вселените по
стихове копнеят, за
да оцелеят.

А людете?... И 
тях стихът ги хрàни, и
крепѝ, и брàни!...

 

.........................................................................

И да е Всемир! -

И одухотворèн, и

остихотворèн!

 

  

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??