По тялото ти ще прокарам дъх,
с ръце ще те обвия, като в примка.
В едно ще са материя и дух,
страстта ни повали, запали димка.
Не е виновна тука любовта,
не искам да намесвам висши сили.
Жадувах те и плувам с теб в нощта –
море кипящо със вълни игриви.
На сливането рожбата е – сласт,
блаженството роди се от омайност .
Какво тук значи думичката власт,
превземане, отдаване ...до крайност!?
© Данаил Таков All rights reserved.