Mar 26, 2013, 10:28 PM

Всичко от мене вземи... 

  Poetry » Love
520 0 1

Всичко от мене вземи,

каквото поискаш, каквото потребно ти е.

Много нямам, а останалото неимоверно тежи,

щом това, от което нуждая се,

скрито е в твоите очи.

 

Ей така, без нищо ти давам

живота и всичките си мечти.

На сметта, ако ненужни са ти, хвърли ги,

те единствено на теб принадлежат.

 

В тях друга не би разпознала се,

за нея те чужди биха били.

Аз искам единствено

в твоите очи да надникна

и пред мен да разкрият се те.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

 

© kalinvalov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??