Feb 11, 2009, 1:34 AM

Всичко отминава... 

  Poetry » Love
1454 0 2

Всичко отминава...

Приятелка любима си ми ти,

но сега очите ти са пълни със сълзи.

Какво да  направя ми кажи, как да премахна тъгата ти?

Нямяш вяра вече в любовта, отиде си със него тя.

Моля те, недей да плачеш и да съжаляваш,

така само повече се нараняваш.

Болката не се лекува със сълзи, те няма да ти помогнат, помни.

От него стой далече и ще видиш някой ден,

че болката и нея ще я няма вече.

Ще остане споменът и в сърцето ти само мъничка следа.

Но тя ще ти напомня цял живот колко много може да

боли от любовта.

 

© Камелия Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??