Dec 20, 2006, 4:31 PM

Всичко с любов 

  Poetry
1101 0 6
В малката люлка лежат в пелени
осъществените мои мечти,
ти - малко човече, любимо дете,
протягащо мънички, детски ръце.
С очичките малки ме гледаш сега -
единствена майка за тебе в света.
Пред мене е моята плът в нова плът,
кръвта претворена сега в нова кръв.
Във теб въплътена е мойта любов,
ти мъничко мое, за мен благослов
на този свят, с обич дарих нов живот
и с радост откликвам на малкия зов.
И теб да прегърна протягам ръце,
притискам те нежно до мойто сърце,
душичка невинна ме радва сега
и прави ме днес най-щастлива жена!
Блажена притихва мойта душа,
че най-скъпото от всички блага
всяка нощ в кошчето с обич приспивам.
Тогава, изпълнена с радост, разбирам:
и в огън ще вляза за мойто дете,
че в него пулсира днес мойто сърце.
С целувка дарявам те - тих благослов,
за тебе направила всичко с любов!
           27.12.1998г

© Пенка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря на всички Ви,от сърце!
  • От мен - пожелания за двама ви : здрави и късметлии!
  • Толкова много любов,толкова много красота и нежност са събрани тук ,че ми се плаче.ПРЕКРАСНО Е!
  • Прекрасен стих!!! Поздрави!!!
  • Благодаря ти отново!Представи си ,това стихотворение написах през 98г,а родих сина си 2001!Според мен е невероятно.
  • Страхотно е!Стихотворението претворява твоята майчина обич така силно и искрено!То звучи с такава любов и нежност!Браво!
Random works
: ??:??