Любовта, която ти ми даде,
те превърна в образец за жена
и изцяло ме раздаде
на теб и твойта тишина…
Пред любовта, която ти ми даде
само с един поглед
на твойта душа,
целият свят се издаде
и превърна те
в единствена...!
© Маломир Стръков All rights reserved.