Всяка нощ аз ще те сънувам,
в съня ми тихо пристъпи,
с устни топли нежно ме целувай,
с ръце горещи - любов ми подари.
И нека този сън не свършва,
още малко нека продължи,
самотата моя бързо си отива,
когато си до мене ти.
Красива е нощта с тебе,
но далече си от мен, уви,
сега аз лека нощ ти пожелавам,
целувам те... целувай ме и ти!!!
© Пламена Владимирова All rights reserved.
много ви благодаря за прекрасните коментари!
Много ме зарадвахте и Ви желая
хубава вечер и много нови вдъхновения!!!