Jan 17, 2010, 3:24 PM

Втора среща 

  Poetry » Love
715 0 3

Втора среща

 

Върви напред по пътя,

да се обръщаш ти не смей.

И само вятъра в усоя

чувствай... повей, повей…

 

И недей страда отново ти

за нашата раздяла.

Живота свой завърти

и недей за нищо съжалява.

 

Защото много скоро, знай,

в някой от ония дни,

щастлив ще се обърнеш

и ще зърнеш мене ти.

 

Нещо в мен и теб, може би,

за стари чувства, отдавна отлетели,

ще си спомни, ще се разтупти,

ще видиш блясък в моите очи.

 

Знам, знам, че те прогоних,

знам, че и двамата раних.

Ала чуй, не ме вини…

Виж, съдбата пак двама срещна ни!

 

В очите миналото недей търси,

Сега за нова страст готови са сърцата.

По-изстрадали сме, по-добри

и пак лети, танцува наново влюбена душата.

© Анонимна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??