Dec 13, 2013, 8:32 PM

Втори шанс 

  Poetry
826 0 0

И утре е ден

и пак ще успея

да погледна с усмивка

над цялата "сган".

И света ще променям

тъй както умея...

С любов и с усмивки

и с малко повече плам!

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??