13.12.2013 г., 20:32 ч.

Втори шанс 

  Поезия
828 0 0

И утре е ден

и пак ще успея

да погледна с усмивка

над цялата "сган".

И света ще променям

тъй както умея...

С любов и с усмивки

и с малко повече плам!

© Диана Бунева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??