May 3, 2006, 1:36 PM

Вяра 

  Poetry
873 0 5
Потърсих твоята ръка самотна.
Сърцето споделих със теб.
Посегна ти към моята душа бездомна.
Попаднах в твоя нежен плен.

Донесе ми любов и блян.
Докосна моите мечти.
Понесе ме над твоя свят голям.
Душата ми плени.

Сега си там, отсреща.
Ръце протегнала към нечий блян.
Не търсиш моята ръка гореща.
Загуби вяра, че това съм аз.

© Радослав Харизанов-Джоки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??