Възкръснала от руините,
в сърцето на угаснал вулкан
вярата отново изплува.
Злият дух е приспан.
Трудно път си поправя -
сред сърца наранени,
гордо глава изправя -
победи толкоз хиени.
Слънцето се завръща.
Стопля всяка къща.
Дните са спокойни,
навъдиха се крави дойни.
Весело се живей.
По-добър живот, здравей!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.
път...Лека нощ!