Aug 9, 2008, 7:34 AM

Вяра 

  Poetry » Love
772 0 8

Аз крача към теб устремена,
горяща от чувства и плам,
ще намеря ли своето лято,
ще повярвам ли в тебе?!... Не знам!
Ще разбиеш ли айсберга леден,
заседнал от много лета,
ще затоплиш ли погледа беден,
със усмивка и нежни слова?
''Обичам те, слънчице мое!
Желая те, моя любов!
Ти си всичко за мене

и твоят глас е в изгрева
светъл и нов!"

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??