Jul 26, 2007, 9:54 PM

ВЯРА 

  Poetry
543 0 5
ВЯРА

Лято
с повей на изчакване
с аромат на влюбеност
с шепот и с нестихващ смях

Болките
неистово очакващи
чудесата да ги изцерят

Самотата ни
връхлитаща отвсякъде
моли Господ да е милостив

А сърцата ни
тъй дълго плакали
лутат се...

Ти само да си жив...


26.07.2007

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??