Nov 12, 2011, 10:03 PM

Вяра (Без обичта душата не цъфти...) 

  Poetry » Love
494 0 3

Без обичта
душата не цъфти...
И през нощта
аз тихо ти се моля: -
Бъди жена
с обичащи очи!
И светлина -
в душата моя!...

Повярвай ми -
с възраждаща любов!...
Душата ми
смирено те прегръща...
Повярвай в мен! -
За теб ще бъда... бог.
Повярвай в мен! -
И ще възкръсна...


Марин Тачков
("Стих-откровения", 2000 г., "Роса-сълза", 2007 г.)
Редактиран вариант

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??