Mar 3, 2012, 10:45 AM

Вярвай ми и ме обичай 

  Poetry » Love
888 0 1
Вярвай ми и ме обичай
ти... Ти си всичко за мен,
обичай ме какъвто съм - 
макар и да съм грозен
и доста несериозен,
въпреки че съм странен
и малко непохватен.
Обичай ме, защото те обичам...
Плача, аз плача за теб,
сълзите си сега отронвам,
само ти да бъдеш мойта пролет.
Обичай ме макар и да е лудост,
обичай ме със цялата си същност.
Повярвай, аз за тебе съм роден
и родил съм се на този свят, защото
си се родила и ти за мен.
Вярвай, ако не на мойте думи,
то вярвай, вярвай в любовта ми.
Вярвай ми, че те обичам,
че ти си всичко, което искам
и няма никога да си нещастна.
Напротив! Напротив!
Ще си щастлива... Прекрасна!
Прекрасна си, като звездите,
без усмивката ти бавно гасна
и живея с празнина в гърдите...
Вярвай ми и ме обичай,
до края на вселената,
до края на Божия рай.
Давам всичко за любовта ти!
 
Вярвай ми и ме обичай!

2 Март 2012 


© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Каква любов, какво чудо!
    Прекрасно е когато успяваме да излеем душата си на листа! А Вие го можете!
    Поздрав, г-н Кузев!
Random works
: ??:??