May 31, 2007, 11:25 AM

Вятър на промяна 

  Poetry
635 0 9
Дойде на пролетта с дръвчетата,
с пеперудите и полските цветя,
по булеварда на тепетата,
привечер с бледата Луна!

Дойде със песента на птиците,
познах те от далече, по гласа,
в странен танц въртят се жриците,
шарените пеперуди на нощта!

С нестинарски стъпки приближаваш,
вземаш ме във своите ръце,
към жертвения огън се отправяш
да изгориме, като паднало перце!

В пламъка на любовта горяхме,
в жарава се превърна любовта,
сега е нужен вятър, да повее,
отново да въскръстне тя!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??