Jul 19, 2020, 12:55 AM  

Вълна 

  Poetry » Love
388 0 0

Вълнá

 

Вълнá ли съм, по теб ще се разлея
с бяла развълнувана снага. 
Море ли съм, до капчица изпий ме
и приседни до мене на брега.

 

И всичките скали ще да разбия,
вълна съм, силна при това
с топлата си пяна да те мия. 
Поискаш ли, почакай на брега? 

 

И топла, като лятно слънце
с дреха на изумрудени цветя, 
с песен, като делфини звучна
в твоите очи, да разцъфтя!

 

Бряг си с котва и моя муза.
Знаеш ли, че много те обичам -
как в морето да се върна
към други брегове, да тичам?

 

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??