Jan 17, 2017, 11:32 AM

Вълнения 

  Poetry » Love
284 3 9

Свързва ни една любов за двама,

писана под купола на храма.

Тръгнахме по пътя на живота

право към житейската Голгота.

 

Днес стареем си полека-лека

по законите от памтивека.

И нозете тътрим си без сили,

но ставаме си все по-мили.

 

Не надскочили до днес и ръста,

двамата ще легнем с теб под кръста.

Ще напуснем този свят със болка

в крайната ни земна обиколка. 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??