Aug 20, 2010, 9:55 PM

Вълшебница зелена 

  Poetry
512 0 4

Надеждата, вълшебница зелена,

с ръце, нозе  в нас сила сляпо вплела.

Надеждата, несретницата мила,

последна в нас ще легне под могила.

Надежда - полетът на птица,

 в душата ни препуска  жрица.

Вървя, препъвам се, не спя,

надигам се, подхлъзвам се, не падам,

отчаяна и във тъга през сълзи 

шепна пак... "Надежда"!





.



© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??