Aug 13, 2009, 11:18 PM

Вълшебство 

  Poetry » Other
668 0 21

Лунен лъч ли очите ми гали
или звук от мелодия тиха
и вълшебство от нежни вокали
в душата ми бавно попиха.

Нощта е копринено синя,
за целувка  утрото чака,
звездна магия премина
и персеидено тихо заплака.

 


музика

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??