Oct 1, 2021, 1:45 PM

Вълшебство 

  Poetry » Love
260 0 0

Хубава си ти - жената,

за нежност аз мечтая.

В живота си светлината,

тебе само аз желая!

 

Любовта е магия, песен,

аромат на рози, на цветя,

от Бога ти си дар чудесен,

с теб нека бъда, нека летя!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??