Как гальовни са лъжите ти...
Колко ли струват, а колко ги искам.
Как ме докосва усмивката ти...
Макар да знам, че е фалшива,
цялата ме стопля.
Защо най-нежни са дяволите?
Как винаги толкова се увличам?
Пак след теб дали ще тичам?
Страх ме е вече да питам...
© Анна All rights reserved.