Nov 19, 2009, 12:07 PM

Въпрос 

  Poetry » Phylosophy
520 0 12
Порив на плътта?  
Екстаз, а след това?  
И мисля си сега -  
какво е всъщност любовта?
     
Измислица... красива?  
Или усещане едно?  
Но кара ме да бъда жива  
и другото е... все едно.  
     
Аз мисля, че е смисъл.  
Желание да продължиш.  
И в дните да надничаш  
и да не спираш да гориш.  
     
Любов! Обичам тази дума!  
На нея ще те кръстя аз.  
Ела! Очаква се студена зима!
Стопли ме! Остани у нас!  
..........................................  
Какво е всъщност любовта?
Дали аз някога ще разбера?

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??